Polityka prywatności i Regulamin sprzedaży biletów

Regulamin usługi Newslettera:

  1. Administratorem danych jest firma: Visual Production Michał Gramacki z siedzibą w Poznaniu, ul. Tęczowa 29/4, 60-287 Poznań
  2. Usługa bezpłatnego newslettera świadczona jest przez Visual Production Michał Gramacki z siedzibą w Poznaniu, ul. Tęczowa 29/4, 60-287 Poznań, NIP: 7811635517, REGON: 302276760, na zasadach określonych w niniejszym Regulaminie. Przed wyrażeniem zgody na korzystanie z usług newslettera należy uważnie zapoznać się niniejszym Regulaminem.
  3. Firma Visual Production Michał Gramacki gromadzi i przetwarza dane Użytkowników w zakresie niezbędnym do należytego wykonania usługi Newslettera. Może ona przetwarzać następujące dane osobowe Użytkownika: imię, nazwisko, adres poczty elektronicznej, numer telefonu.
  4. Ponadto korzystamy z danych dostarczanych przez Google oraz przez Facebook w celach statystycznych oraz zwiększania trafności kierowanych reklam są to dane związane z plikami „cookies” i pozostają anonimowe.
  5. W przypadku marketingu innych wydarzeń oraz przesyłania przez Visual Production w  formie  Newslettera informacji  na  temat  swojej  oferty  na  podany  przez  Użytkownika  adres  e-mail lub  realizacji telemarketingu lub  marketingowych  wysyłek  SMS na   podany   numer   telefonu,  podstawą przetwarzana  danych  jest  zgoda  Użytkownika  (art.  6  ust.  1  pkt  b)  Rozporządzenia),  którą Użytkownik może w każdej chwili odwołać.
  6. Mogą Państwo złożyć wniosek o sprostowanie danych w sytuacji, gdy są nieprawidłowe lub niekompletne, o usunięcie, ograniczenie przetwarzania. Do kontaktu z administratorem danych osobowych służy następujący adres e-mail: rodo@visualproduction.pl lub numer telefonu 513 396 033. Zrezygnować z usług newslettera można też klikając w link, który jest umieszczony w stopce każdej wiadomości.
  7. W przypadku kontroli ze strony GIODO (Głównego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych) dane mogą być udostępnione pracownikom tegoż Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Administrator danych osobowych zastrzega sobie prawo do edycji niniejszej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej wersji dostępnej na tej stronie i obowiązującej od chwili jej nowego opublikowania.
  8. Dane osobowe przetwarzane są przez okres obowiązywania umowy – do zakończenia korzystania z usług.

Regulamin zakupu biletów:

  1. Rezerwacja i zakup biletów odbywa się za pomocą technologii dostarczonej przez portal biletyna.pl i jest tam realizowana. Polityka prywatności serwisu jest dostępna tutaj.
  2. W celu dokonania rezerwacji i zakupu biletów klient:
    • – dokonuje wyboru wydarzenia z listy dostępnej na stronie https://visualproduction.pl/kup-bilet,
    • – dokonuje wyboru miejsc z puli miejsc dostępnych na dane wydarzenie,
    • – podaje swoje dane takie jak: imię i nazwisko, adres poczty elektronicznej i telefon kontaktowy,
    • – potwierdza zapoznanie się z regulaminem i  polityką prywatności poprzez zaznaczenie odpowiedniego pola,
    • – może zaznaczyć opcję korzystania z usługi newslettera, telemarketingu
    • – zaznacza formę i sposób dostarczenia biletów,
    • – nadaje hasło niezbędne do wydrukowania biletów pdf,
    • – wybiera sposób płatności z listy dostępnych za pośrednictwem usługi PayU.
    • – przed zatwierdzeniem rezerwacji klient widzi podsumowanie płatności, która zawiera sumaryczną kwotę do zapłaty za bilety powiększoną o prowizję z tytułu sprzedaży biletów.
    • – akceptacja warunków sprzedaży oraz świadczonej usługi następuję poprzez kliknięcie w przycisk „Zamówienie z obowiązkiem zapłaty”.
    • – proces zakupu biletów jest zakończony z chwilą poprawnego ukończenia procesu płatności za pośrednictwem operatora płatności PayU


3. Klient ponosi odpowiedzialność za poprawność podanych w pkt. 2 (Regulamin zakupu biletów) danych.